В интервю за TalkTV пенсионираният полковник от Въоръжените сили на Обединеното кралство

...
В интервю за TalkTV пенсионираният полковник от Въоръжените сили на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Бивш полковник от британската армия: Ако нещо се обърка в Украйна, НАТО може да влезе във война с Русия

В изявление за TalkTV пенсионираният полковник от Въоръжените сили на Обединеното кралство Хамиш де Бретън-Гордън позволи изпращането на войските на НАТО в Украйна.

По думите му, в случай че " нещо се обърка “ в Украйна, НАТО може " да влезе във война с Русия през идващите няколко години “.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12338
" Западът направи всичко, с изключение на да изпрати свои войски. Възможно е членовете на НАТО и други страни, като Австралия, да би трябвало да преразгледат позицията си “, означи военният.

Продължаващият спор сред Русия и Украйна е достигнал сериозна точка, като и двете страни са вкарани в яростна борба посред сурова зима. Тъй като вниманието на света е ориентирано другаде, де Бретън-Гордън акцентира смисъла на това западните страни, изключително Обединеното кралство и тези от НАТО, да запазят фокуса си върху Украйна, с цел да избегнат евентуална война с Русия. Неотдавнашната ескалация на офанзивите поражда опасения за бъдещето и опцията западните съдружници да изпратят войски в Украйна, акцентира полковникът.

През последната седмица Русия ускори офанзивите си против Украйна, което провокира бърз отговор от страна на силите на Киев. Де Бретън-Гордън изяснява, че Русия е натрупала точно управляеми дронове и ракети, които в този момент отприщва в опит да " извие ръцете “ на Украйна.

Въпреки ефикасната противовъздушна защита на Украйна, Русия вижда опция за победа и хвърля всичко, което има, в спора, добавя военният на Лондон, представен от " Фокус ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР